Over Speijer

Speijer Bouwadvies is de bouwadviseur die u nodig heeft.

Wij begrijpen namelijk wat u bedoelt als u bij ons aanklopt. dat komt omdat wij beginnen met het luisteren naar uw vraag. En dat is belangrijk. Want pas als wij weten wat u wilt, kunnen wij u goed adviseren en werk (en zorg) uit handen nemen.

Wij lopen met u door het hele bouwproces. Daarbij gaan wij ook uit van uw eigen capaciteiten. soms kunt u zelf een hele sprong maken en doen wij een stapje terug. Maar er zullen vaak momenten zijn dat u graag op ons wilt leunen.
Daarom bieden wij u een compleet bouw adviespakket aan, waarbij u één aanspreekpunt heeft en uw zorgen en aandachtspunten door ons uit handen genomen kunnen worden. Wij gaan daarbij niet gauw een uitdaging uit de weg. Speijer Bouwadvies ondersteunt aannemers, architectenbureaus, vastgoedeigenaars en particulieren bij de realisatie van alle mogelijke bouwprojecten. Van een eenvoudige dakkapel tot het ingewikkelde proces van een grote renovatie kunnen wij u van dienst zijn.

Speijer Bouwadvies heeft een enorme praktijkervaring in de bouw  en ontelbare waardevolle contacten  in de bouwwereld. Wij willen u graag van dienst zijn en leveren graag maatwerk. Samen kunnen we bekijken wat wij voor u kunnen betekenen, op korte termijn of in de toekomst. Wij zijn gevestigd in Schiedam en komen graag bij u langs voor een vrijblijvend informatief gesprek